Cum sa alegi un aparat Nikon?

Care este cea mai bună cameră foto Nikon? Aceasta este o întrebare pe care atât de mulți oameni o cer când decid să cumpere o cameră digitală. Adevărul este cel mai bun aparat foto Nikon va fi de fapt o cameră diferită pentru diferite persoane. De exemplu, cea mai bună cameră digitală Nikon pentru cei treisprezece ani va fi o cameră diferită de cea mai bună cameră Nikon pentru un fotograf de nuntă. Și acesta este primul lucru pe care trebuie să-l țineți cont atunci când decideți asupra unei camere. Camera TREBUIE să fie cekl mai bun aparat foto nikon PENTRU TINE!

Iată câteva instrucțiuni care vă vor ajuta să selectați camera potrivită:


  • Ce tip de imagini vă place să trageți?
  • Point & Shoot Vs O SLR digitală Nikon
  • Cât de mult tehnica de fotografie știți?
  • Cât de mult poți cheltui?
  • Veți folosi camera dvs. pentru a face bani?
  • Odată ce puteți răspunde la aceste întrebări, veți fi încântați să alegeți camera perfectă Nikon pentru dvs. Deci, să privim fiecare punct într-un pic mai detaliat pentru a vedea ce vom veni cu ...
  • Ce tip de imagini vă place să trageți?


Să ne imaginăm că vă place să trageți peisaje și peisaje marine. Apoi, o cameră cu caracteristici de grilă compozițională în dispozitivul de căutare ar fi ideală. Și un obiectiv cu unghi larg ar fi o necesitate. Cu toate acestea, pentru persoana care îi place să tragă aproape de flori, un obiectiv macro poate fi ideal.

Point & Shoot Vs O SLR digitală Nikon


În timp ce un aparat de fotografiat Nikon este mai compact și mai ușor de purtat, acesta nu vă permite controlul creativ pe care îl veți obține de la un SLR digital Nikon. Și cu unele corpuri digitale SLR de la intrare, care costă aproape la fel ca unele camere de înaltă punct și fotografii, în termeni de bang pentru buck dvs. un Nikon SLR câștigă mâinile în jos.

Cât de mult tehnica de fotografie știți?


Abilitatea ta fotografică va avea o mare influență asupra căreia aparatul foto digital Nikon este potrivit pentru tine. Astfel, pentru fotograful mai experimentat, caracteristicile cum ar fi un buton de previzualizare a profunzimii câmpului sau linii interne de compoziție pot fi foarte esențiale, în timp ce aceste lucruri ar putea să nu fie la fel de importante pentru un fotograf mai puțin calificat. Și dacă se întâmplă să fii cel de-al doilea, permiteți-mi să vă sugerez să arătați aceste caracteristici în sus, deoarece acestea vă pot ajuta să luați fotografia la nivelul următor.

Cât de mult poți cheltui?


Aceasta poate fi uneori întrebarea importantă și este posibil să nu existe prea multă atenție în examinarea unui corp de cameră Nikon de 2500 de dolari, dacă bugetul dvs. este de 1500 $. În planificarea bugetului dvs. împărțiți-l între un corp de cameră și lentile, ținând cont de faptul că este mai bine să cheltuiți mai mulți bani pe o lentilă mai bună decât pe un corp mai bun de cameră, deoarece cel mai bun corp de cameră vă va oferi o cameră care este la fel de bună Cel mai bun obiectiv.

Și este important să aveți în vedere acest lucru când căutați cele mai bune prețuri pentru camerele digitale. De asemenea, trebuie să vă amintiți să calculați bugetul pentru un filtru clar pentru a păstra permanent obiectivul, o geantă cu căptușeală care să poarte aparatul foto și două cartele de memorie. De fapt, atunci când cumpără cartele de memorie decide ce carte de mărime doriți să cumpărați 2 care sunt jumătate din dimensiune. În acest fel, dacă pierdeți vreodată un card sau unul ar trebui să fie corupt, nu sunteți blocat până când nu vă puteți întoarce să cumpărați altul!

Veți folosi camera dvs. pentru a face bani?


Dacă veți folosi aparatul de fotografiat pentru a face niște bani în plus, trebuie să luați în considerare toate funcțiile "Must Have" și să vă asigurați că Nikon dvs. are de ales. Adevărul este că ceea ce veți plăti pentru aceste extra va fi rapid recuperat după câteva vânzări.

Bine, deci aveți aici ... 5 Sfaturi de top pentru a vă ajuta să selectați cea mai bună cameră foto Nikon.

Prin urmare, vă dorești succesul cu selecția aparatului foto și un succes mai mare în crearea capodoperelor fotografice.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aflați mai multe despre camerele Nikon