Aflați mai multe despre camerele Nikon

Marca Nikon este renumită în întreaga lume. Sinonim cu calitatea și durabilitatea, Nikon și-a sculptat o piață mare pentru ei înșiși, în concurență cu cei de la Canon, care au ajuns în topul lumii camerelor. Compania Nikon a început să fie mică, dar a devenit unul dintre cei mai de succes producători de camere comerciale din lume.

 Compania a pornit de la începuturi umile la scurt timp după terminarea celui de-al doilea război mondial, lansând modelul Nikon I în 1948. Cu această ocazie Nikon a continuat să-și dezvolte succesul, introducând rapid oa doua cameră pe piață, Nikon M, Mai târziu, în 1949. În anii 1950, marca a continuat să crească odată cu lansarea modelului NP 1957 ca un rival pentru a învinge Leica 35mm din Germania. Camera Nikon a devenit rapid una din opțiunile de vârf ale tehnologiei camerelor de luat vederi.



De la acești ani în vârstă, Nikon a devenit o putere a lumii camerelor. Numeroase îmbunătățiri tehnologice au păstrat camerele Nikon la capătul de sus al pieței camerelor. Lansarea modelului SLR Nikon F în 1959 a reprezentat un reper în istoria companiei, stabilind un standard industrial pentru designul SLR. Drept urmare, a devenit rapid instrumentul de alegere pentru o varietate de fotografi profesioniști, având prioritate față de camerele Leica germane care au domnit în fața acestuia.

În 1980, Nikon sa dovedit a fi unul dintre cei mai buni, dar a continuat să facă îmbunătățiri, inclusiv lansarea modelului F3 care a fost conceput special pentru astronauți pe misiunile spațiale ale NASA. Designul a fost robust și usor de folosit de către astronauți, în timp ce purtau costume de spațiu restrictive. De asemenea, a funcționat în medii de gravitație zero și a fost rezistent la razele solare, ceea ce a reprezentat o problemă pentru tehnologia camerei în spațiu anterior. Ca urmare a succesului acestei camere, Nikon a continuat să proiecteze mai multe camere pentru NASA.

Succesul Nikon până în prezent este evident, dar a continuat până în anii 1990 până în prezent. În anii '90, Nikon a produs mai multe SLR-uri de cea mai bună calitate, care au servit pentru a menține locul Nikon în topul clasamentelor echipamentelor comerciale. În 1992, Nikon a lansat NIKONOS RS, prima cameră din lume cu autofocus SLR utilizabilă sub apă. Acesta a fost un pas mare pentru utilizarea camerei subacvatice, care permite fotografiilor să fie luate mai ușor decât oricând în condiții subacvatice. Nikon a continuat să colaboreze cu Fuji Films, producând aparatele foto digitale E2 și E2S în 1995. În 1997, Nikon a introdus prima lor cameră digitală numită CoolPix 100. De atunci, Nikon sa păstrat la vârful camerei digitale cu Un flux continuu de noi versiuni îmbunătățind tehnologia camerei digitale de la an la an. CoolPix S50C și P4 sunt ambele compacte excelente, în special P4, care este un produs de înaltă calitate 8MP cu un ecran mare de vedere pe spate. Camera S50C este o cameră de 7,2 MP, care oferă un ecran imens de 3 inci, făcând fotografii extraordinare mai ușoare ca niciodată.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum sa alegi un aparat Nikon?